D Control 400 elektromos kutyakiképző nyakörv (250m) – Dogtrace


Rendelhető
D Control 400 elektromos kutyakiképző nyakörv (250m) – Dogtrace

D Control 400-as elektromos kutyakiképző nyakörv 250m hatótávolsággal, hangjelzéssel, 20 fokozatban állítható impulzusszinttel, illetve emelt szintű impulzussal.

 • Dogtrace D-Control 400 elektromos kutyakiképző nyakörv, a minden napos használatra tervezve.

  A D Control 400-as elektromos kutyakiképző nyakörv hatótávolsága nyílt terepen 250 m. A korrekciós impulzus erőssége 20 szintben szabályozható. Az emelt szintű impulzus használatakor a készülék a beállított alap impulzusszintet maximálisan 5 fokozattal emelheti.

  Általános mezei vadászathoz ajánljuk nyílt terepen, közepes testű, átlagos érzékenységű kutyák képzéséhez.

  2+1 év garanciával, és Magyar nyelvű használati utasítással szállítjuk.

  A kiképzőnyakörvek használatát csak a 6 hónaposnál idősebb, az alapvető parancsokkal már tisztában lévő kutyák képzéséhez javasoljuk.

  A képzés megkezdése előtt mindenképp olvassa végig a használati utasítást, ha kérdése van hívjon minket bizalommal. Nagyon fontos a képzés során a pozitív megerősítés, a következetesség, és a megfelelő pillanatban való közbelépés a megfelelő eredmény eléréséhez. A kutya képzése a cél, nem a megfélelmítése vagy bántalmazása, ezt soha ne feledje!  

  A D Control 400 vízálló nyakörvének köszönhetően minden terepen, az időjárástól függetlenül használható. A kutya úszhat vagy kajtathat, a nyakörv nem fog beázni. A nyakörv eleme napi használat esetén is minimum 6 hónapig biztosan üzemel, ezután cserélni kell, az elem állapotát a nyakörv a rajta található led segítségével jelzi. Elemcsere esetén rendelje meg a gyári CR2 3V líthiumos elemet hogy a készülék továbbra is megfelelően működjön.

  A nyakörvhöz két elektródapárt ad a gyártó, a rövid elektródákat a rövidszőrű kutyákhoz, a hosszú elektródát pedig a hosszú szőrű kutyákhoz ajánljuk. A tökéletes működéshez szükséges, hogy az elektródák érintkezzenek a kutya bőrével. A nyakszíjat csak annyira állítsa szorosra mint egy átlagos nyakörv esetén, két ujjunk kényelmesen férjen el a nyakörv és a kutya nyaka között, ne okozonn sérülést az elektróda. Ha kutyán a nyakörvet folyamatosan, hosszabb ideig alkalmazza, időnként forgassa el a nyakörvet, hogy az ne ugyanazon a ponton érjen a kutya nyakához. Ha bármiféle irritációt vagy sérülést lát a kutya nyakán az elektródáknál, vegye le a nyakörvet és nem használja a teljes gyógyulás befejeztéig.

  A vevőnyakörv hangjelzés és impulzus leadására alkalmas. Megvilágított LCD kijelzővel. Textil (400) vagy műanyag (400+) nyakszíjjal rendelhető.

  A készülék előnye, hogy a távkapcsolón lévő A, B, gombok segítségével  akár két kutyát is kontrollálhat egyszerre. ( Tehát a D Control 400-as szett a későbbiekben kiegészíthető pótnyakörvvel.)

  Távkapcsoló:

  – Hatótávolság 250 m nyílt területen
  – Hangjelzés
  – Választható impulzusszint szabályozás 20 szinten
  – A korrekciós szintek különböző fix beállításának lehetősége
  – Övcsat
  Méretek: 110x50x28 mm
  Súly: 64g
  Áramellátás: CR2 3V elem

  Két kutya képzésére is alkalmas

   

  Vevőnyakörv:

  – Vízálló
  – Súly: 56g

-
+
40 100 Ft
Rendelés
Várható szállítási idő: 8-10 munkanap
Facebook megosztás Google megosztás

Ajánljuk hozzá

További termékek a kategóriában