D Control 200 Mini elektromos kutyakiképző nyakörv (200m) – Dogtrace


Rendelhető
D Control 200 Mini elektromos kutyakiképző nyakörv (200m) – Dogtrace

D Control 200 Mini elektromos kutyakiképző nyakörv kistestű kutyákhoz ajánlva, 200m hatótávolsággal, hangjelzéssel, 20 fokozatban állítható impulzusszinttel, illetve emelt szintű impulzussal.

 • Dogtrace D-Control 200 Mini elektromos kutyakiképző nyakörv, a miden napos használatra tervezve.

  A D Control 200 Mini elektromos kutyakiképző nyakörv kis súlyának és méretének köszönhetően kistestű fajtákhoz is jól használható. Hatótávolsága nyílt terepen 200 m. A korrekciós impulzus erőssége 20 szintben szabályozható. Az emelt szintű impulzus használatakor a készülék a beállított alap impulzusszintet maximálisan 5 fokozattal emeli.

  2+1 év garanciával, és Magyar nyelvű használati utasítással szállítjuk.

  A kiképzőnyakörvek használatát csak a 6 hónaposnál idősebb, az alapvető parancsokkal már tisztában lévő kutyák képzéséhez javasoljuk.

  A képzés megkezdése előtt mindenképp olvassa végig a használati utasítást, ha kérdése van hívjon minket bizalommal. Nagyon fontos a képzés során a pozitív megerősítés, a következetesség, és a megfelelő pillanatban való közbelépés a megfelelő eredmény eléréséhez. A kutya képzése a cél, nem a megfélelmítése vagy bántalmazása, ezt soha ne feledje!

  A vevőnyakörv hangjelzés, és 20 fokozatban állítható impulzus, illetve emelt szintű impulzus leadására alkalmas. A nyakörvhöz két elektródapárt ad a gyártó, a rövid elektródákat a rövidszőrű kutyákhoz, a hosszú elektródát pedig a hosszú szőrű kutyákhoz ajánljuk. A tökéletes működéshez szükséges, hogy az elektródák érintkezzenek a kutya bőrével. A nyakszíjat csak annyira állítsa szorosra mint egy átlagos nyakörv esetén, két ujjunk kényelmesen férjen el a nyakörv és a kutya nyaka között, ne okozonn sérülést az elektróda. Ha kutyán a nyakörvet folyamatosan, hosszabb ideig alkalmazza, időnként forgassa el a nyakörvet, hogy az ne ugyanazon a ponton érjen a kutya nyakához. Ha bármiféle irritációt vagy sérülést lát a kutya nyakán az elektródáknál, vegye le a nyakörvet és nem használja a teljes gyógyulás befejeztéig.

  A készülék távkapcsolója megvilágított LCD kijelzővel rendelkezik a jó láthatóság érdekében. További előnye, hogy a távkapcsolón lévő A, B, gombok segítségével  akár két kutyát is kontrollálhat egyszerre. ( A D Control 200 Mini szettet a későbbiekben bármikor kiegészítheti egy pótnyakörvvel.)

  Távkapcsoló:

  – Hatótávolság 200 m nyílt területen
  – Hangjelzés
  – Választható impulzusszint szabályozás 20 szinten
  – A korrekciós szintek különböző fix beállításának lehetősége
  – Övcsat

  Méretek: 110x52x29 mm
  Súly: 64g
  Áramellátás: CR2 3V elem

  Két kutya képzéséhez is alkalmas

  Vevőnyakörv:

  – Vízálló

  Súly: 44g (elektródák és elem nélkül)
  Méretek: 61x40x31mm
  Áramellátás: CR2 3V elem

-
+
45 650 Ft
Rendelés
Várható szállítási idő: 8-10 munkanap
Facebook megosztás Google megosztás

Ajánljuk hozzá

További termékek a kategóriában