D Control 1010 elektromos kutya kiképző nyakörv (1000m) – Dogtrace


Rendelhető
D Control 1010 elektromos kutya kiképző nyakörv (1000m) – Dogtrace

Dogtrace D Control 1000-es sorozat, külső érintéskapcsolóval kiegészítve, 1000m hatótávolság, hangjelzés, 30 impulzusfokozat, vízálló nyakörv. Nagy és óriástestű kutyák részére is.

 • A d-control 1010-es elektromos kutya kiképző nyakörv a mindennapos használatra lett tervezve a professzionális felhasználók számára.

  Az elektromos kutya kiképző nyakörv külső érintéskapcsolóval rendelkezik, hogy Önnek ne kelljen kézben tartania a távkapcsolót, és azonnal, és szinte észrevétlenül tudjon reagálni a kutya viselkedésére. A korrekciós impulzusok beállításához 30 szint áll rendelkezésre a megvilágított LCD kijelzőn. A két impulzusvezérlő gombhoz tartózó intenzitás külön és egymástól függetlenül beállítható.

  A nagy és óriástestű kutyák képzéséhez is kitűnően megfelel.

  2+1 év garanciával, és Magyar nyelvű használati utasítással és műanyag hordtokkal szállítjuk.

  A kiképzőnyakörvek használatát csak a 6 hónaposnál idősebb, az alapvető parancsokkal már tisztában lévő kutyák képzéséhez javasoljuk.

  A képzés megkezdése előtt mindenképp olvassa végig a használati utasítást, ha kérdése van hívjon minket bizalommal. Nagyon fontos a képzés során a pozitív megerősítés, a következetesség, és a megfelelő pillanatban való közbelépés a megfelelő eredmény eléréséhez. A kutya képzése a cél, nem a megfélelmítése vagy bántalmazása, ezt soha ne feledje!

  A D Control 1010-es szett vízálló nyakörvének köszönhetően minden terepen, az időjárástól függetlenül használható. A nyakörv eleme napi használat esetén 6 hónapig biztosan üzemel, ezután cserélni kell, de az elem állapotát a nyakörv a rajta található led segítségével jelzi.

  A nyakörvhöz két elektródapárt ad a gyártó, a rövid elektródákat a rövidszőrű kutyákhoz, a hosszú elektródát pedig a hosszú szőrű kutyákhoz ajánljuk. A tökéletes működéshez szükséges, hogy az elektródák érintkezzenek a kutya bőrével. A nyakszíjat csak annyira állítsa szorosra mint egy átlagos nyakörv esetén, két ujjunk kényelmesen férjen el a nyakörv és a kutya nyaka között, ne okozonn sérülést az elektróda. Ha kutyán a nyakörvet folyamatosan, hosszabb ideig alkalmazza, időnként forgassa el a nyakörvet, hogy az ne ugyanazon a ponton érjen a kutya nyakához. Ha bármiféle irritációt vagy sérülést lát a kutya nyakán az elektródáknál, vegye le a nyakörvet és nem használja a teljes gyógyulás befejeztéig.


  Távkapcsoló:

  – Hatótávolság 1000m nyílt területen
  – Hangjelzés
  – Választható impulzusszint szabályozás 30 szinten, megvilágított LCD kijelző
  – A korrekciós szintek különböző fix beállításának lehetősége, két egymástól függetlenül beállítható impulzusszint
  – Külső érintéskapcsoló
  – Övcsat

  Méretek: 118x52x32 mm (antenna nélkül)
  Súly: 175g
  Áramellátás: LR6 1.5V elem 2db

  Két kutya képzésére is alkalmas. (A szett kiegészíthető egy pótnyakörvvel, így két kutya képzésére is alkalmas.)

  Vevőnyakörv:

  Vízálló

  Súly: 56g
  Méretek: 62x42x30 mm
  Nyakszíj hossza: 70 cm
  Áramellátás: CR2 3V elem

   

-
+
65 000 Ft
Rendelés
Várható szállítási idő: 8-10 munkanap
Facebook megosztás Google megosztás

Ajánljuk hozzá

További termékek a kategóriában